Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det önskar jag er alla


äntligen kan jag se

För mitt i sorgen fanns det hopp
som ett ljus långt inne i mörkret

mina ögon klarnade av alla tårar
och jag såg ljuset
och förde det in i mitt hjärta

äntligen kan jag se

min mamma och min pappa

äntligen kan jag se er

Ta mina tårar
låt dem visa hur mycket jag älskar er




Övriga genrer av elin tallmo
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-23 23:35



Bookmark and Share


  Anna*
Uppvaknandet är svårt ... men tårarna renar, läker
2010-01-21

    eva m h
Vackert diktat!
2007-10-14

    Silverbjer
Lite hjärtekrossande vackert.. Tack!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo