Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej kate bush

jag tyck om dej.
Igår när jag hörde en låt av dej så flög jag.

Det var för många år sen och det var på en plats
som jag vet,min son satt på min rygg och jag flög.

Jag flög till dej du stod och skrattade där du brukade jobba
och så tittade på mej och du skrattade med mej,du var så vacker Kate
som alltid.
men du öppnade fönstret och sa:
om jag låter dej gååååå
flyg in i dimman dååå

och jag flög

min själ vad jag flög ,håll fast dej älskade
sa jag till min son och han höll i mej hårt
och vi flög in i dimman,det var så underbart,
aldrig jag tror jag aldrig haft det så bra som då.

Det är här jag vill vara , jag föddes här en gång,
under aspens sagor i vinden , här ska jag visa dej
älsklingen , kom ska du få se
det växer både hallon och hägg här , här kan du också växa
och bli stor , finna vänner under himlen , finna den tröst som
också igelkottar har i sin famn.
Hos modern själv som finns i allt.

vacker , som alltid
hon måste ha kommit från solen självt




Övriga genrer av elin tallmo
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-04-14 23:28



Bookmark and Share


    Silverbjer
Den här värmer! Gillar ditt unika sätt att skriva på.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo