Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som en b-triologi skriven utav en förlorare

Och du förstår inte hur hon kan
säga att hon är utan hud,
eftersom att hon sitter framför
dig dag ut och dag in,

påklädd med både
hud och klädesplagg.


du förstår heller
inte hur hon
kan säga att hon har fallit
sönder i spillror
när hon sitter hel framför dig.




Fri vers av lavemang
Läst 753 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-15 00:20



Bookmark and Share


    Morbide
Kim, du är bäst!
2007-10-12

    Morbide
Kim, du är bäst!
2007-10-12

    ej medlem längre
wonderful!
2007-08-14

  Anders P VIP
kommunikationsproblem mellan en poet och en prosaist. intressant
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang