Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

het...


en het aprildag
i skogens mörkerrum

sa duvan, du du




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-04-15 09:41



Bookmark and Share


    Sulma
Fiiiiiiint! :D:D
2007-04-15

  Gunwale VIP
Den stora närvaron och närheten stiger bara fram, sakta men säkert, eller ganska snabbt..., mitt i det mörka. En riktigt ljuvlig haiku!!
2007-04-15

  Jer
Ingen birdwhisperer behövs,
även jag fattar.
En fin duvaku!
2007-04-15

  Rachel Roth
den är helt duvomligt underbar!!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP