Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2-år idag


Kurragömma med känslor

Jag är inte rädd
För dej

Jag är rädd
För mej

Jag gömmer mej
För mina känslor

Bygger murar
Så ingen ser mej

Gjuter fasader
Till skydd

Formar masker
Omkring mej

Men kraften i din kärlek
Rämnar murar
In till mitt innersta

Värmen i ditt hjärta
Bränner ner fasaden
Tills jag blir synlig

Glädjen i ditt leende
Smälter maskerna
In till mitt sanna jag

Jag vill springa
Fram ur kurragömman
1-2-3 pant mej själv

Kärleken är min vägvisare

Inte gömma mej längre

Jag vill vara med dej




Fri vers av Jack_iX
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-15 12:29



Bookmark and Share


  Yvonne
Fantastiskt bra skrivet om känslor. Applåd.
2007-10-13

    Maria Malm
Bra beskrivet, hur läskigt det kan vara med känslor..
2007-06-02

  prinscess VIP
den här var vacker
hur någon får fasaden
byggd av rädsla att falla bort
och rämmar murarna
det är äkta varm kärlek
2007-04-15

  Cris
Ååh... du får mig att lipa
Vackert..om hur ngn kan få den där fasaden att rämna
2007-04-15

    sunnanvind
Klart att du inte ska skydda ditt jag! Kom igen nu...*leer*
Bra skrivet och beskrivet om hur det kan va\'...
2007-04-15

  DanSan
***************************

Underbar hoppingivande text som
rämnar murar, masker och fasader

Gillar det självutlämnande som går
från ensamhet till tvåsamhet . . .

. . . och föresten grattis Jack och
XXX . . . på 2- årsdagen!!!

Allt det bästa till er, Dan

**************************
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX