Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärnas bestyr



Vad ska jag göra med mina drömmar?
Foga dem till mig med dunmjuka sömmar?
Kasta dem ner i ett avgrundsdjup?
Eller kasta mig själv nerför dess stup?

En förlupen stjärna blinkar förnöjsamt.
Ser sig omkring i lustfylld dans.
Glad att inte veta var den är.
Viss om att livet är cirkulärt.

Jag rimmar dåligt med stjärnans bestyr
för jag blir på tok för yr.
Det räcker med mindre för en sådan som jag.
Åtminstone känns det så idag.




Fri vers av Slasan
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-15 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan