Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu känner min hud

Ännu känner min hud avtrycket av din kropp
när jag höll dig gråtande i min famn,
våra tårar föll tätt
Senare ska jag minnas de gånger du glatt kastat dig
i min famn för att berätta något som glatt dig

Ännu är mina ögon dimmiga av alla tårar som jag fällt
nu när du är borta
Senare ska jag minnas hur du såg ut när du var som gladast och lyckligast

Ännu minns jag ljudet av vår gråt
ömsom tyst och krampaktig, ömsom högljudd
Senare ska jag minnas ljudet av ditt skratt.

Ännu känner jag lukten av sjukdom och förestående död
trots all hygien kändes den igenom
Senare ska jag minnas doften av din parfym

Ännu känner jag sorgen tung som ett ankare,
jag sjunker ännu till botten.
Senare skall jag minnas dig med tacksamhet,
vilken lycka att få leva i sin bästa väns närhet.





Fri vers av Serenade
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-04-15 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Serenade