Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens kant

Vid nattens yttersta kant
står jag och väntar
på att få veta vad som är lögn
och vad som är sant
Väntar medan nattens kant går ihop
med morgonens
En kort sekvens kan jag se
natten försvinna in i dagens tid.

Jag känner att min styrka finns
i den tid som icke är
och jag undrar
hur jag ska komma dit.

Kanske är min lycka
på samma ställe?
Kanske finns min älskade
också där?
Men jag hittar inte dit.




Fri vers av Serenade
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-17 01:17



Bookmark and Share


  någonivärlden
Man känner verkligen igen sig i texten
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Serenade