Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad igen

Tänk vad fort vi tappar bort varandra,
jag frågar mig själv;
- hur är det möjligt, är världen verkligen så stor?

Jag bedrar oss,
ty jag är förlorad i tankar,
i mig själv och av mig själv.
Upptagen av mitt ego,
mina försvinnande fotspår
och lyssnandet efter mina sista ord.

Om jag går tillräckligt långt ifrån mig själv,
hittar jag då tillbaka?
Är det meningen,
att alltid försäkra mig om att jag inte går vilse,
tar mig bortanför min egen sfär?

Vad skrämmer mig mest,
det okända
eller
att aldrig mer hitta tilllbaka
till mig själv igen?




Fri vers av Hedda
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-15 20:47



Bookmark and Share


    susi
att aldrig hitta till sig själv är ganska skrämmande.
gillar alla dina texter. du beskriver ord med äkta känslor.
2007-06-22

  Havsjungfrun
det okända eller att inte hitta tillbaka till sig själv ..ja vad är mest skrämmande? det sistnämda tror jag...
2007-04-15

  Havsjungfrun
gillar din text..den känns igen..bra..särkilt slutet..
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hedda