Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trevligt att klä ut sig för en stund....


Maskerad

Maskeraden är igång

Hattar å peruker på plats

Dags att vara någon annan för en stund

Någon annan, vem som helst

Jack Sparrow, Mimmi Pigg det är upp till dig

Där försvinner du in i vimlet

Du är på maskerad :)




Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-04-15 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan