Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen aning............


Ljud

Musik

Musik överallt

Råballt

Tuffande tåg

Det tutar å far

Å här ligger jag

i ett badkar




Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan