Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av flera dikter som handlar om gubben blå och grå, å deras äventyr


Gubben blå och hans funderingar

Hur skall det gå frågade sig Gubben blå
Sluta att grubbla sa då gubben grå

Men jag måste veta sa gubben blå
Veta vadå tänkte tyst gubben grå

Gubben blå sa då att han har blivit kär i gumman grön
Hon var så vacker, ljuvlig och skön

Men tyckte hon om gubben blå
Ingen visste just då

Men plötsligt dök hon fram denna vackra dam
Gumman grön gav gubben blå en kärlekskram





Fri vers av Jack Vresan
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan