Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Opera


onsdag kväll

Ikväll åkte jag till staden
För att få lite \"finkultur\"
Det var Balett på Operan
Fan vad det svängde
Trummer, piano, å basist
stod för den goa musiken
Om vi säger så här
Jag gick inte hemåt den kvällen besviken







Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-09-28 00:20



Bookmark and Share


    Fredrik Ohlsson
opera kan svänga, so do you killen! fint jobbat!
/Fräddy
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan