Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten LOVE dikt


Blickar

Blickar ut genom fönstret
Skog över allt
Blickar ut genom fönstret
En bil dyker upp
Blickar ut genom fönstret
Där står du med dina tinrande ögon




Fri vers av Jack Vresan
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 12:19



Bookmark and Share


  aol
härligt blev så berörd
2008-04-25

  aol
härligt blev så berörd
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan