Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten skogsdikt....


Du och jag

Den förtrollade skogen
Där befann vi oss nu
I en liten stuga med ett enda fönster
Där var vi fast bara jag och du
Utanför stugan, massa stirrande ögon
Ljudet av bilar finns inte här och nu




Fri vers av Jack Vresan
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan