Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Vintermörkret

Snöflingor faller
Det är äntligen jul
Nu får vi bära tjockare braller
Dra ut i vintermörkret för nu ska vi ha kul

Mörkret ligger över vår stad
Solen har gått för att vila
Du är den du är och för detta är jag glad
Nu beger vi oss ut i vintermörkret du å ja, jag har svarta brallor och du har lila








Fri vers av Jack Vresan
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-11-28 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan