Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten kärleksdikt..........


Längtan

Längtan efter lycka

Längtan efter kärlek

Längtan efter ja vem vet

E det nån hemlighet att just du dök upp

i mina drömmar den natten

Så vacker så vacker

Nattens drottning




Fri vers av Jack Vresan
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 21:51



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi gick rakt till hjärtat
läs min dikt kär den önskar jag dej
och som ett kompliment till din egen så fina
2008-04-25

  aol
så vacker poesi gick rakt till hjärtat
läs min dikt kär den önskar jag dej
och som ett kompliment till din egen så fina
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan