Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag... känner mig ganska tom...

Det var roligare när du var här...





Nu ska jag gå och lukta på mina stulna blommor och hälla i mig resten av min cosmo, sen somnar jag och funderar...

Bord+viskan



Spännande....


Natti natti!




Övriga genrer av She
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-04-16 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She