Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar och stulna skott...

Borås är så fint på sommaren så det är inte klokt!

Har suttit i stadsparken idag och ätit glass, måste dit och sno lite skott från magnoliaträdet nära bron över till södra torget.... Vill också ha ett sånt träd!

Luktar underbart!

Gå dit och lukta om du inte har nåt att göra vetja ;)








Övriga genrer av She
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-04-16 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She