Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bror

Du är den bästa som finns
Om jag inte skulle ha dig nära mig så skulle jag inte kunna leva.

Du är den som får en att skratta när man känner sig meningslös
Och få en att känna sig levande.

Du är så underbar
Jag skulle aldrig kunna säga till dig
Att jag hatar dig .

Du är som min bästa vän även om du är min bror
För du vet allt och förstår hur man mår.

Du är nummer 1
Och kommer alltid att vara det.




Älskar dig mest av allt (L)




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 20:26



Bookmark and Share


    Lindizz
Blir varm och glad över denna text, du skriver väldigt fint..härlig syskonkärlek..
2007-08-27

    Niki
man blir varm i hela kroppen
just denna villkorslösa kärleken mellan två syskon
helt underbar!!!
det är så här det ska vara
2007-05-02

  Fridha
du gillar värkligen din bror.. bra skrivet
2007-04-26

  ia VIP
man blir varm i hela kroppen
vilken värme
vilken syskonkärlek
helt underbar
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel