Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

tomma ord

i

tomma rum




mottagare



sökes




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 21:23



Bookmark and Share


    Trast
Du är full av fulla ord. Du uppfyller oss alla.
2007-12-28

  Albert
med dina få ord säger du så mycket
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira