Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm, lite olika tankar...


Vinter

Nu har snön kommit
Jippi, säger du ba
Kallt som fan tänker jag ba
Plocka fram Pulka å skidor säger du ba
Kasta en snöboll i ditt ansikte tänke jag ba




Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-04-16 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan