Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädd för att tappa greppet om mig själv igen, rädd för att allt ska bli ett helvete igen.. Rädd för det mesta..


Rädd

Rädd....
Rädd för att falla
Falla tillbaka
Tillbaka ner på botten
På botten där allt är mörkt och kallt
Mörkt och kallt
Kan inte leva där nere
Tappar livs glädjen
Tappar allt
Rädd för att falla
Falla tillbaka
Ner på botten

Orkar inte falla ner igen
Igen som så många gånger förut
Många gånger förut
Gråtit tills sömns
Många gånger
Det gör ont
Ont det gör
Förstår ni inte de?
Ni, ni som bara hackar och klagar
Ni mår ju inte bra själva
Vad är ni rädda för?
Vad gör att ni måste hacka och klaga?
Vad gör att ni måste göra en annans liv besvärligt?
Vad är ni rädda för?

Jag är rädd för att falla ner på botten igen
Jag är rädd för att mista ännu en människa i mitt liv
Jag är rädd för att jag måste gråta mig till sömns igen
Jag är rädd för att tappa greppet om mig själv igen
Jag är rädd för alla ord
Alla ord som kommer från era läppar

Rädd för att falla




Fri vers av Jessica90
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-16 23:24



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Jag förstår hur du känner vännen! Kämpa på! Alla vi på poeter.se finns här för dig! Kram
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90