Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knuten näve

 

tro inte att jag inte såg

den gången när du knöt din näve

redo att slå

 

vad tänkte du då?

 

vi har inte gjort något

det är bara du själv

bara du

 

"spegel, spegel ..."

ska du säga där du står

se på dig själv med det förakt 

den bristande respekt

som vi andra från dig får

 

så knyt din näve och slå hårt, slå

men bara på de demoner inom dig

som gör dig till den djävul du är




Fri vers av H Helix
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-04-28 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix