Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 årig pojke  tycker om alternativ till vapen.


Sann barnhistoria.

 

 

Vi kokar upp mandlar

för att de ska lossa och sen

 sprätter man bort skinnet från

mandeln. Min son 4 år tyckte

 att alla militärer skulle

ha mandlar att

 skjuta med

 istället

  för vapen.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 14:49



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Tack för att du delar
barnets visdommar
våra lärare

Jag tycker om enkelheten
i dina ord
2007-09-17

    eva m h
ja visst borde det räcka!
2007-09-09

    Bodil Sandberg
En helt fantastisk ide...tänk om alla vapenälskande dårar kunde mottaga detta i sitt hjärta!!!!!!
2007-04-24

  Mangal VIP
Ja! Himla bra!!!
2007-04-23

  Mr G
En historia som alltid är bättre när de är
verklighetsbeaktad.
Men hur man än ser det så står vi slätt mot militärens makt
runt världen.Jag ser inte många pllitikska ttexter utan denna
text blir ett patos från en 4 åring.
Fantastiskt

Mr G
2007-04-18

  Gunilla Söderström Hallström
DIN SON ÄR ETT KLOKT BARN
2007-04-17

  Gunwale VIP
Ta vara på allt denna gosse säger! Må han få styra världen! Dessutom är mandlar visst väldigt, väldigt nyttigt! Och att då \"skänka bort\" dem i form av \"krig\" är ju alldeles strålande! Den här typen av texter sprider en stilla inre glädje...
2007-04-17

  Antropofagen
Ur barn och fyllon kommer sanningarna... ,o)
2007-04-17

  Anders P VIP
Vilka skojiga krig det kunde ha blivit.
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta