Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara du



Underbara du,
under bara dig
vill jag vara,
under din bara kropp.
Bara din kropp
vill jag älska,
bara din själ,
bara du,
underbara du.




Fri vers av Anna H
Läst 620 gånger
Publicerad 2004-02-02 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H