Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


kinden


den första pussen
på kinden pirrade skönt

i underverket




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-04-17 18:30



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ha...ha..ha...
Känner mig redan friskare...
Kramiz
2007-04-20

  Cris
:-) i underverket..jag tänk att en puss
kan åstadkomma underverk..
Skön senruy!!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP