Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän på besök

Hon sa

att komma till dig

är bättre

än ett

yogapass




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-17 21:13



Bookmark and Share


  Agnes
mmmm.... gillar!
2007-07-18

  Albert
du skriver alldeles underbart!!!
så enkelt är det bara
2007-06-10

  theperna
Klockren!!! Vem behöver yoga när man har vänner
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira