Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelhet

I enkelheten
finns
svårigheten

Det enkla
bjuder inte på
motstånd

Därför
svår att finna
för den som
kämpar

Kampen
förblindar
och
det enkla förblir
förbisett




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-04-17 21:31



Bookmark and Share


  Albert
ja här har du ju skrivit om det som är din talang! att säga nåt stort enkelt
2007-05-22

  Mangal VIP
Gillar det enkla, för det är så svårt att skriva, om man inte är i det enkla. Jättebra, tycker jag!
2007-04-19

    Herr Ångest
Välformulerad o insiktsfull...

Skön stil också.. va lätt att läsa..
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira