Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek och längtan vi aldrig helt kan förstå.


lägg dig ner, och låt dig väckas.

hjärtligt tack
för skratt som sprack
i tusen små bitar

tusentals små
att tillsammans stå
starkare än ensam

ett morgonrus av vårljus
smeker mitt hår
vit som snö mitt i tö
torkar varje tår

våga vi
vara änglalfri
våga vakna

för tusen små
ingen måste förstå
bara låta sig väckas

ett bussljus i kvällens brus
tände din blick
klar som snö mitt i tö
dina ögon jag fick

du fråga, åt vilket håll bor du
åt inget håll alls
jag är hemma nu

mitt på regnvåt asfalt
hemma är här
där du är

vi försöker prestera
fast vi duger ändå
vi sliter så hårt
för nåt vi inte förstår

så släpp alla kraven
och du kommer se
att kärlek
aldrig handlat om det

du behöver inte förstå
bara lägg dig ner
och låt dig väckas

lägg dig ner
och låt dig väckas




Fri vers av vilja va
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 22:40



Bookmark and Share


  VITRIOL
Härlig rytm och uppväckande ordval. \"Gillar våga vi vara änglafri\" Känns som att klättra upp för en stege samtidigt som man lägger sig ner i den underbara känslan av att vara hemma där ens käresta är.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

vilja va