Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration kommer ibland från oväntat håll.


Chopin, mon amour.

De säger att jag vill för mycket.

Att det är därför som jag ständigt springer, att det är därför min almanacka alltid är fylld och att det är därför jag aldrig sover.

När nu är har jag redan varit där,
när sidan börjar har jag redan vänt blad,
när jag lägger mig för natten har jag redan påbörjat nästa dag.

Rastlösheten har tagit patent på min själ och det är dem närmast som blivit snuvade på licensen.
Och för det är jag ledsen, innerligt ledsen
Men de har fel.

Allt jag vill är ett
Är att vara med dig.

Och jag springer endast för att hinna ifatt dig
Och jag är överallt endast för att någonstans måste du vara
Och jag sover inte för att då, endast då
Är du där.




Fri vers av vilja va
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-11-15 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vilja va