Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig på riktit

Min moral har nötts ner
där i myllan under mina skor
och saknaden frodas ännu,
bland ormbunkar och styvmorsvioler.

Och jag hittar aldrig vägen ut
bland suset i löven eller
en lösning på livet
bakom de bruna rötterna.

Och även om jag anar dig där
mellan vitsipporna,
och även om vi möts och förenas
i ögonblick och läppar
som ler
och bränner fast i evigheten.

så är det aldrig riktigt
på riktigt
och du är aldrig riktigt
där jag är,
bland buskar och björnbärssnår.

Och vi får aldrig varandra.//.




Fri vers av Lilla_Lin
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-04-18 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lin
Lilla_Lin