Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att vi lovat något ohållbart

Låt oss bränna skepp ikväll
min kära, låt oss falla vackert
för vi har lovat något ohållbart
och ditt ansikte i skuggor, likblekt svalt
och mina händer över dina ögon,
underbart
låt oss dricka andetag ikväll
min vackra, låt oss kväva tiden
låt oss äta livet
tills ingenting finns kvar




Fri vers av Lilla_Lin
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-04-20 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lin
Lilla_Lin