Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan

Snart så klämtar klockan
Ensam står jag kvar
Ingen att förlora
Mig själv är allt jag har
Tidens tand den nöter,
och sliter oss isär.
Men din kärlek i mitt hjärta.
För alltid finns den här.




Fri vers av Lilla_Lin
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-04-20 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lin
Lilla_Lin