Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i trasiga kläder

Jag såg en flicka idag
hon hade så trasiga kläder,
och hon hade ingen jacka.
Hon stod och skakade,
av köld,
ensamhet,
och rädsla,
för dom andra,
som inte frös det minsta.
Ingen såg henne,
för hon var så liten,
och hjälplös.
Jag såg henne,
för jag kände mig,
likadan.
Eller var det kanske,
mig själv jag såg?




Fri vers av Lilla_Lin
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-04-20 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lin
Lilla_Lin