Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?


Ser du avd jag ser?
En egen väg ut,
en väg härifrån.
Den går ganska nära,
du kan se den om du vill.
Den finns efter livet,
där döden tar start.
Bli inte rädd,
du kan blunda om du vill.
Ja vill ej längre leva,
när döden finns till.




Fri vers av Lilla_Lin
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-18 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lin
Lilla_Lin