Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan minsann bara hoppas :)


Man lär så länge man lever….


Hur ska man kunna veta om det är rätt


att leva som man lärt


när man inte vet om det man lärt sig är rätt???





Övriga genrer av Kameleont
Läst 818 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-18 16:02



Bookmark and Share


  RogerIvan
Kanske finns det inget rätt eller fel

kanske finns det bara olika vägar att lära sig om livet...
2010-07-04

  coffe
individuell vishet..=)
2007-06-23

  issac.a.m
Man får ett intryck av att texten vill säga oss något ..Tro och tvivel
2007-04-21

  Mangal VIP
Klurigt och skoj. Bra!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont