Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens stilla inferno


En tillvaro utan närvaro,
existens i en pseudoverklighet,
ett liv i vaccum

lämnar fantasin fritt spelrum,
bjuder in demoner på festmåltid ,
i förkolnade rester av vad som en gång var en själ

morbida fantasier, förnedring, vedergällning,
övergrepp och lemlästade kroppar,
paralyserande skräckvisioner

ett själporträtt av fulhet,
iklädd masken av ondska,
vilt fäktandes mot illasinnade skuggfigurer

ingen hör dina böner eller ser dina tårar,
inte här:
i ensamhetens stilla inferno




Övriga genrer av Wodan
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-04-18 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wodan