Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öhh... asaguden känner sig lite känslosam idag...


ingen titel

jag vill att du ska göra mig besviken
jag vill att du ska tillfoga smärta
jag vill att du ska hata mig
jag vill att du ska se på mig med avsmak
jag vill att du ska ångra att du träffat mig
förbanna hela min existens

jag vet att jag kommer svika dig
jag vet att jag kommer såra dig ibland
jag vet att jag kommer vara
heligt förbannad på dig för någon småsak
jag vet att det kommer finnas
tillfällen jag bara vill gå min väg

jag vill dela glädjefyllda stunder med dig
ha vackra minnen som består
jag vill bära dig när det är tungt att gå
stödja dig när modet vacklar
jag vill dela mina innersta tankar med dig
om du delar dina med mig




Fri vers av Wodan
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-12-18 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wodan