Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11?

jag känner skam inför

mina smutsiga tankar

jag leker med det alvarliga

spänningen är min drog

det förbjuda viskar i mitt öra

kom

jag brottas med fantasier

mitt jag är tydligt men flera

de salta tårar når mina leende läppar

blodet rinner sakta ner längs mina nylonstrumor

och jag dansar hela vägen hem
genom den kalla natten

med endast stjärnorna och månen på läktaren




Övriga genrer av Katrin från Söder till Norr
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr