Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelns nät

Spindeln spinner sitt nät
snabbt och effektivt
oanande flugor fastnar i nätet
Se upp, du människa
bli inte fast i spindelns nät
se till att vara fri
gör det DU vill
bli inte tvingad till saker
spindelns nät är lömskt
gör dig fri, slå dig loss
spinn ditt eget nät
ett nät fyllt av drömmar




Fri vers av Hero76
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:25



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Jättebra, fint och insiktsfullt, applåd!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Hero76