Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå och blått...

Vargarna som ständigt springer & änglarna deras bomulls kroppar.
Och kaffekokaren: Brygger till bönerna utanför, medan bönderna:
Bearbetar jorden & fågelskrämman är miljonär, som Ferlin med hög hatt.
De & dom & Vi: Letar bland skärvor & glas. Släpper ner nålen, och tar ett varv till
och utanför snurrar Moderaterna.




Fri vers av Neal
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-18 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal