Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Bränn ner en regnskog,
den skall åter frodas.
Ökentorkans värme log
och oasen skådas.

Endast ett foster saknar
ärrvävnad.




Fri vers av David Larsson
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-04-19 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar denna text skarpt.
Kort, koncis men ack så kraftfull.
Slutmeningen är helt klart den bästa.
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

David Larsson