Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst efter Tröst

Ge mig den tröst jag behöver

Ge mig en axel att gråta ut

Ge mig oänligt med kärlek

Få mig att känna att jag finns till

Låt mig få berätta om mitt öde

Men glöm inte ge mig tröst

Ty hjärtat läker med många ärr

Kroppen är plåstrad från topp till tå

Ändå gråter jag

Ge mig värme

Ge mig tröst

Ge mig en axel att gråta ut

Ge mig oänligt med kärlek

du fäller tårar med mig

du får mig att känna kärlek

du visar mig att det är okej

du ger mig bekräftelse

du ser mig

vi gråter ut tillsammans




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 584 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-19 00:20



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Denan dikt passar perfekt till att läsa högt. Tytmisk och stark. Dessutom är ju din önskan en fin en.
2007-04-22

  kolibri
För mig en text om förtvivlan som övergår i hopp. Vackert!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren