Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande humör...

Kan livet bli bättre?

Allt är toppen toppen toppen!

(Förutom mitt sår på läppen)


Är så positiv och glad... måste jag gå och lägga mig och sova nu? Jag hade ju velat smitta av mig på någon ju!!

Nån som känner sig stark nog att ta emot Mias glädje?



Hursomhelst tänker jag göra ett glädjehopp på vägen till sängen!

Hej Hopp från en sockertopp! ;)




Övriga genrer av She
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-04-19 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She