Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej jag heter Mia och jag har kommit på att jag gör grymt mycket punkter när jag skriver saker......

Så nu gör jag några till!



..............................




Gud vad det retar folk och fä!




Övriga genrer av She
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-04-19 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She