Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta



Ungefär i samma takt
andetagen minskade i frekvens
började värken klösa allt mer
och inre luftrum kollapsade

ett leende hade varit allt för jobbigt
hoppas du är villig
att ursäkta mig




Fri vers av Ake
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake