Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte se

du vill inte se sanningen

mycket för att det gör ont

men om du fortsätter på denna vägen

finns det snart

ingen väg kvar

och de som står dig nära väder dig ryggen

och du hamnar tillslut ensam.

 

Hur du känner

förstår jag

men du hantera situationen fel

förstör ditt eget liv

lyssna på ditt inre och du får ditt svar.

 

Sanningen finns i dig lyssna

och du kommer finna din väg.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 647 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-04-20 12:10



Bookmark and Share


  aol
så sann poesi
2008-01-29

  Tellus Fortuna
Bra skrivet. Sant!
2007-08-07

  charlotte hedendahl
Att välja väg är alltid svårt,det är lätt att komma vilse!
Bra skrivet!
2007-08-01

  Ronny Berk
den rätta vägens finnare lyssnar till egen röst... ser med egna ögon..
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson