Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Mina ord skulle aldrig räcka till.
Mina tårar för få för att visa.
Att min längtan och passion bara slutar i EN sak.


Vilket är Evig Kärlek till dig...




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-04-20 17:40



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Fint...
2007-04-20

  prinscess VIP
o vad vacker den här är
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart