Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

geniet


geniet Chagall
kolorerade sin värld
med inre ögat




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-04-20 22:24



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Och glad för det är jag!
Precis som för dessa genialiska små rader.
Du kan då få ihop det!
Kramiz
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP